Середовище Socrative




 Socrative дозволяє проводити тести в режимі реального часу, учні при цьому відповідають за допомогою наявних у них пристроїв. Socrative — одна з найпопулярніших платформ для створення мобільних опитувань, що дозволяє створювати питання різних типів, і викачувати звіти з відповідями учнів.
Очевидна перевага Socrative — учні можуть бачити питання на своїх пристроях. Цим сервіс відрізняється від Kahoot, де виводяться питання тільки на моніторі викладача.
У Socrative, викладач може додати пояснення до кожного запитання. Воно може з’являтися відразу після того, як учень відповів на запитання, що робить можливим негайний зворотний зв’язок. До тестів можна додавати теги (мітки), щоб полегшити їх пошук.
Учні можуть виконувати тест у зручному їм темпі. Є можливість пропустити питання, або навіть поміняти відповідь, перш ніж відправити тест викладачу. У режимі Space Race (гонка в космосі) учні або групи учнів можуть змагатися, хто швидше правильно відповість на більшу кількість запитань. Сервіс безкоштовний. Мова інтерфейсу — англійська.

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Спільне створення тестів Triventy

Конструктор грамот, дипломів, подяк (online)