Сервіс ClassFlow


Classflow
  - це унікальний багатофункціональний сервіс, який інтегрує в собі функції інтерактивної дошки, конструктора інтерактивних уроків, тестів, опитувань і дидактичних ігор. Причому забезпечує зворотний зв'язок з класом не тільки для тестування та опитувань, а й для спільної діяльності під час уроків. Classflow   дозволяє отримувати оперативно результати про хід виконання учнями навчальних завдань, побачити на інтерактивній дошці спільні проекти.

Учитель може створювати уроки з нуля або знайти безкоштовні, чи недорогі платні уроки, які вже зроблені іншими колегами і представлені в колекції.

Для початку вам необхідно створити безкоштовний аккаунт в додатку ClassFlow Teacher, призначеного для вчителя. Потім створіть свій клас, це дасть змогу  відстежувати активність кожного учня.Або класи, якщо їх передбачається багато. Ви можете створити нові класи вручну, або імпортувати їх з Google класу.

За кодом класу учні приєднаються до уроку через сервіс  classflow.com/student (якщо учні приєднуються самостійно, то функціонал середовища значно ширший)Маючи доступ в Інтернет, вони зможуть виконувати навчальні завдання, де завгодно користуватися будь-якими ресурсами, наданими вчителем.

Принцип створення інтерактивного уроку такий же, як на звичайній інтерактивній дошці. Причому зі знайомими інструментами.

З їх допомогою вчитель може створити урок, призначений не тільки в класі, але і для дистанційного навчання. Тобто він має в своєму розпорядженні можливості створення інтерактивного робочого листа.

Про можливості та про те, як працювати з Classflow ви дізнаєтеся,  відвідавши   канал даного сервісу на YouTube.


Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Спільне створення тестів Triventy

Конструктор грамот, дипломів, подяк (online)

Середовище Socrative